Safe-iD maakt je BUITENgewoon herkenbaar!

8,99

Safe-iD Biketag

Safe-iD Maakt je BUITENgewoon herkenbaar: altijd jouw gegevens bij je voor een veilig gevoel en de snelste, beste hulp in allerlei situaties.

Deze Safe-iD Biketag plakt gemakkelijk op je frame of helm. De flexibele tag is weersbestendig en bevat een unieke QR-code. In geval van nood kan deze gescand worden door een smartphone. Bij aanschaf van deze Safe-iD krijg je twee identieke tags zodat je dezelfde QR-code op meerdere items kan plakken en prominent zichtbaar bent voor hulpverleners.

De QR-code op Safe-iD verwijst bij het scannen naar jouw persoonlijke profiel op het veilige platform. Het profiel is uitgebreid en makkelijk in te vullen. Je kiest zelf welke gegevens je wilt opnemen en meenemen, maar denk maar eens aan de het (nood)nummers van thuisblijvers en partners, allergieën, medicijnen, donorcodicil, aandoeningen, bloedgroep, huisarts en andere bijzonderheden.

De kenmerken van de Safe-iD Biketag op een rijtje:
·         Al jouw gegevens bij de hand
·         Compleet, veilig en leesbaar
·         Direct hulp inschakelen
·         24/7 aan te passen
·         Bestandsupload (bijvoorbeeld jouw ANWB-pasje, donorcodicil of verenigingspas)
·         Eenvoudig op de helm en het frame te plakken
·         2 tags in de verpakking
·         Weerbestendig
·         Slijtvast
·         Extra voordelen met het lidmaatschap

Gratis 30 dagen lidmaatschap na registratie: Na ontvangst van jouw Safe-iD activeer je op onze website (www.safe-id.nl) de unieke code op je tag. Je activeert jouw account en lidmaatschap. Je betaalt €0,01 voor de eerste ‘gratis’ 30 dagen. Daarna blijf je lid voor €8,99 per jaar (altijd opzegbaar).

Op de website staan meerdere items, alle items kunnen afgenomen worden.
Niet alleen voor fietsen, maar ook voor o.a. Hardlopen.

GEBRUIK DE ONDERSTAANDE LINK OM NAAR DE WEBSITE TE GAAN, VIA DEZE LINK KRIJGEN WIJ EEN DEEL VAN DE OPBRENGT VOOR ONS DOEL VAN 2021

https://safe-id.nl/?affiliates=3

Categorie:

Safe-iD maakt je BUITENgewoon herkenbaar!

8,99
Scroll to Top