2x Entreekaarten van Het preHistorisch Dorp t.w.v. 19,80 euro

Beleef het van dichtbij

In hét openluchtmuseum van Eindhoven beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Luister naar hun spannende verhalen, leer met hen om oude ambachten zelf te doen en verwerf de vaardigheden die de wereld door de jaren heen vooruit hebben geholpen.

Ontdek onze geschiedenis door deze zelf vast te pakken, eraan te ruiken en te proeven. Zo leer je het verleden kennen zoals het ooit écht is geweest.

Zelf ontdekken
Je kunt het preHistorisch Dorp uitstekend zelf ontdekken. Struin lekker over de paadjes, ruik de smeulende vuurtjes en speur in de huizen, hoeves en schuren. De bewoners die je tegenkomt, vertellen je alles wat je wil weten over hun tijdperk. Er zijn genoeg activiteiten die je kunt ondernemen zonder begeleiding van een bewoner.

Herberg Den Bonten Os lest je dorst en stilt je honger, zodat je ook alle activiteiten mee kunt pikken. Van kanoën in een boomstam tot broodjes bakken op open vuur.

De geschiedenis komt tot leven tijdens onze spraakmakende weekenden, waar liefhebbers uit verre omstreken op af komen. Kom ook maar eens kijken!

Het preHistorisch Dorp is gesloten van 2 november 2020 t/m 26 maart 2021 in verband met de winterstop.
We zien je graag vanaf 27 maart weer! Benieuwd naar het programma in 2021?

Volg ons op dan op Facebook.

https://prehistorischdorp.nl/
https://www.facebook.com/preHistorischDorp
https://www.instagram.com/prehistorischdorp/

Categorie:

2x Entreekaarten van Het preHistorisch Dorp t.w.v. 19,80 euro

Scroll to Top