1x Waterpistool voor op de tuinslang Gardena namens Plat st.-anna t.w.v. 20,- euro

1x Waterpistool voor op de tuinslang Gardena namens Plat st.-anna t.w.v. 20,- euro

Firma PlatSt.-Anna

Firma Plat is een meer dan 50 jaar oud familiebedrijf gevestigd in St. Annaparochie, Friesland, gemeente Waadhoeke (voorheen Het Bildt). Het bedrijf ontwikkelde zich in de jaren zestig van een transport- en handelsbedrijf naar de land- en tuinbouw toe, meeliftend op een groeiende economie.

Firma Plat ontwikkelde zich tot een vakhandel voor ijzerwaren, gereedschappen en machines voor land- en tuinbouw. We beschikken over een fysieke winkel. Hier vindt u een groot assortiment aan gereedschappen, ijzerwaren, tuinmachines, verfartikelen, installatiematerialen en nog veel meer voor de doe-het-zelver en de professional.

Vanuit onze winkelgedachte bieden we tegenwoordig onze producten ook online aan. De online webwinkel, Platstore, staat net als onze winkel garant voor een ruim assortiment aan klusartikelen tegen scherpe prijzen

Het Gardena Classic Spuitpistool is simpel in uitvoering, maar biedt je gewoon eigenlijk alles wat je nodig hebt bij sproei- en schoonmaakwerkzaamheden. De fijne straal van dit pistool is geschikt voor sproeien en de harde straal gebruik je bij het schoonmaken van je tuingereedschap en tuinmeubelen. De greep van de Gardena Classic Spuitpistool is vast te zetten zodat je deze niet continu hoeft in te knijpen. Tot slot beschermt de geïntegreerde technologie het spuitpistool tegen vorst.

https://www.facebook.com/Platstore-Firma-Plat-776399779155894
https://www.instagram.com/platstorefirmaplat/
https://platstore.nl/

Categorie:
Scroll to Top