1x Lazer genesis helm maat S (roze) t.w.v. 229,- euro

1x Lazer genesis helm maat S (roze) t.w.v. 229,- euro

Je fiets, helm en accesoires in een super gaaf (en gelimiteerd) design, met daarbij alle mogelijkheden om dit uit te breiden. Dat is ons concept bij Wrap My Bike. Zodat je 100% gesoigneerd de weg (de baan, het veld en de Mtb tracks) op kunt. Want dat is waar ons (fietsers)hart sneller van gaat kloppen.

Ons concept uitgelegd in het kort?
Iedere werkdag wordt er een nieuw design kit gedeeld op onze sociale media accounts (zoals instagram). Deze bestaat uit een design voor fiets, helm, fietscomputer en crankstel. Nadat deze geplaatst is, is dit design eenmalig beschikbaar als volledig wrap kit waarbij wij dit aanbrengen op jouw fiets, helm en accessoires. Waarbij het type fiets of helm niet uit maakt.

DIY kits…
Ook op een toegankelijke manier is het al mogelijk om met onze gave designs rond te rijden. Voor crankstellen/ fietscomputers en diverse helmen hebben wij DIY skins ontwikkeld. Met onze instructies eenvoudig zelf te doen, en kan een leuke manier zijn om het een en ander op te fleuren.

Custom helmen
En daar houdt het niet bij op. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe (custom) fietshelm ben je bij ons ook aan het juiste adres.
Van diverse helmmerken bieden wij nieuwe helmen aan inclusief custom design. Met maar een kleine meerprijs, hoe tof is dat?!

Bekijk www.wrapmybike.shop voor ons aanbod hiervan.

Artikelnummer: Warpmybike Categorie:
Scroll to Top