1x Koerspret Bierpakket t.w.v. 10,- euro

Koerspret Bierpakket t.w.v. 10,- euro

1x Koerspret Blond
Dit helder bovengistend blond bier met een lichte schuimkraag geeft zijn karakter weer: fris, zacht en soepel. Wanneer je dit bier goed koud drinkt, is hij verfrissend en dorstlessend. Met een alcoholpercentage van 6% is de Koerspret Blond niet alleen de koning van het racecircuit, maar ook het perfecte biertje voor na een vriendschappelijk ritje.

1x Koerspret Tripel
Een robuust en krachtig bier van hoge gisting dat een moutzoete mondbeleving creƫert met de typische fruitige frisse Koerspret-afdronk. Drink dit bier samen met vrienden of familie en geniet van het moment. Een tip van onze brouwmeester: drink deze tripel eens in combinatie met rood vlees of een volle kaas.

1x Koerspret Bokbier
Laat jij je niet afschrikken door een beetje regen of een gure wind? Dan heb je dit Limited Edition wielerbier wel verdiend. Ons Koerspret bokbier is er speciaal voor alle fietsers die ook in de herfst, winter en het vroege voorjaar kilometers maken. Dit volle bokbier met geroosterde mout en tonen van bittere chocolade smaakt ook perfect in combinatie met kaas, worst en een wielerwedstrijd op de buis.

https://koerspret.nl/
https://www.facebook.com/koerspret

Categorie:
Scroll to Top