TEAM FORZA 2021

Na 2019 Giro di Kika zetten de onderstaande leden van Team Forza zich in voor Tour For Life 2021:

Richard Florie

Ik ben Richard Florie uit Hoofddorp. In 2017 fietste ik voor het eerst in mijn leven ca. 1400km en 14.000hm van Italië naar Nederland, dit ook voor onderzoek tegen kanker. Dit was zwaar, intens en super gaaf. Zo gaaf dat ik samen met Team Forza in 2019 Giro di Kika fietste, 6 dagen in Italië 900km.

NU GA IK IN 2021 WEER Tour for Life fietsen samen met leden van Team Forza,1300km en 19.000hm voor onderzoek tegen kanker namens Daniel den Hoed Fonds.

Wilt u mij helpen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om deze ziekte uit de wereld te helpen?

André Schaap

Ik ben André Schaap uit Ijsselstein. Na de geweldige ervaring van Giro di Kika in 2019 wil ik mij ook in 2021 inzetten voor het goede doel.

Dit keer voor wetenschappelijk kankeronderzoek zodat die vreselijke ziekte steeds minder slachtoffers kan maken.

Jeroen Hofstra

Ik ben Jeroen Hofstra uit Franeker, in 2021 ga ik samen met Team Forza Tour For Life fietsen, om geld op te halen voor onderzoek tegen kanker, van Italië naar Nederland.

Helpt u mee met mijn startbewijs binnen te halen?

Anouk Bierma

De reden dat ik mee doe aan Tour for Life is omdat bijna iedereen vroeg of laat op de een of andere manier wel in aanraking komt met kanker.
Ik wil om deze reden samen met Team Forza geld ophalen voor kankeronderzoek. Ik ben pas net begonnen met wielrennen en doe de laatste 3 dagen van de 8-daagse tocht.
Om mee te kunnen doen moet ik een minimaal sponsorbedrag van €1000 ophalen, hierbij heb ik jullie hulp natuurlijk hard nodig.
Het zou super zijn als jullie een donatie zouden willen doen!

HELP ONS DOEL TE HALEN EN DONEER!

Scan of klik op de QR-code.


Hiermee ondersteunt u Team Forza. De opbrengsten komen ten goede aan het doel van 2021.

Scroll to Top