KLEDINGSPONSOREN

Logo-Erasmus-foundation-DanielDenHoed - Transparatn
TFL_Logo_ 2017_wit

Voorafgaand en tijdens Tour For Life willen we natuurlijk goed zichtbaar zijn als team, daarvoor hebben we via de onderstaande sponsoren een super mooi wielerkleding weten te maken. Alle dank aan al onze kledingsponsoren. 

Neem een kijkje op hun website en maak gebruik van hun diensten!

Team Forza Shirt front
Team Forza Shirt achterzijde
AB21B066M TEAM FORZA 20200
AB21B066M TEAM FORZA 20203

Tegelgroothandel Julius van der Werf levert keramische tegels aan retailers, tegelzetters en voor projecten. Professionele medewerkers, het moderne distributiecentrum en grote voorraden zorgen voor snelle leveringen op locatie.

Van oorsprong is Julius van der Werf een familiebedrijf. Al meer dan 85 jaar staan wij voor kennis en kwaliteit. Onze enthousiaste, deskundige medewerkers delen hun passie voor tegels. Wij denken graag met u mee en bieden u passende oplossingen.

TriV Internet Solutions

Content Provider
TriV is een “Content Provider” in de ruimste zin van het woord. Een bedrijf met evenveel aandacht voor mensen als voor technologie. TriV Internet Solutions is sinds juni 1996 actief met het verlenen van professionele diensten op het terrein van Internet.

Waarom TriV?
De veelzijdigheid en complexiteit van Internet vraagt om professionele ondersteuning in alle facetten. De dienstverlening van TriV Internet Solutions is gebaseerd op diepgaande kennis en jarenlange ervaring met Internet binnen een marketingcontext.
Juist de aanwezigheid van deze kennis, die ook voortdurend wordt uitgebreid met de meest actuele ontwikkelingen, vormt de waarde die wij voor U en met U kunnen creëren.

Was bij Duurstede is hét adres voor kras vrij wassen. Bij ons kunt u terecht om uw auto grondig en kras vrij te laten wassen in onze moderne wasstraat. 

Het personeel bij Was bij Duurstede heeft oog voor detail en probeert er altijd voor te zorgen dat u tevreden en met een schone auto naar huis gaat.

Het water gebruikt door Was bij Duurstede wordt met behulp van een water zuiveringssysteem steeds volledig hergebruikt.

U kunt bij Was bij Duurstede op alle mogelijke manieren betalen, waaronder contant, per pin of multi tank kaart. En voor bedrijven is er de mogelijkheid om op rekening te wassen.

Van Doorn Infra B.V. biedt uitgebreide diensten aan op het gebied van grond, water- en wegenbouw en sierbestrating. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers en een leiding van Ing’s.

Onze directe manier van werken, korte lijnen en vakbekwame medewerkers wordt vaak zeer op prijs gesteld door onze opdrachtgevers. Aandacht voor een goede communicatie met alle betrokken partijen zorgt voor meerwaarde die de samenwerking extra waardevol maakt.

Van Doorn Infra B.V. heeft in de loop der jaren een relatief vast klantenbestand opgebouwd. Het bedrijf heeft veel vaste opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, hetgeen de continuïteit van Van Doorn Infra BV ten goede komt. Het bedrijf wordt onder meer geprezen om haar flexibiliteit, correctheid, vakkundigheid, goede samenwerking, betrouwbaarheid en het meedenken met de klant.

Wij zijn New Care Supplements, al sinds 2001 jouw partner voor het leven! Met oer-Nederlandse voedingssupplementen van natuurlijke oorsprong, waarmee jij alles uit je dag kunt halen en gewoon lekker jezelf kunt blijven!

Onze voedingssupplementen bieden een specifieke aanvulling op je dagelijkse voeding
waarmee je jouw lichaam kunt ondersteunen in welke situatie dan ook.

Wassenaar Interieurmakers is gespecialiseerd in maatwerk interieur- en projectinrichting.

Wassenaar Interieurmakers heeft ruim 28 jaar ervaring in het maken van maatwerk meubilair van projectinrichtingen tot de particuliere markt. Wij staan voor het leveren van kwalitatief maatwerk meubilair,  waarin sleutelwoorden als oplossingsgericht meedenken, kwaliteit, communicatie, planning en service een grote rol hierin hebben.

Met een constant hoog kwaliteitsniveau, realistische instelling en een professioneel team en uitgebreid machinepark verzorgt Wassenaar Interieurmakers innovatieve projecten. Onder projecten vindt u een selectie van de door ons uitgevoerde projecten.

Interesse? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@wassenaarinterieurmakers.nl of door te bellen naar 06 – 51 38 02 49.

Hotel & Chateau Marquette

Ons kasteel in Heemskerk, nabij Amsterdam, is voorzien van een landgoed, zoals u deze ziet in een sprookje; met een lange oprijlaan, een slotgracht, een poort én een toren. Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie naast duin- en natuurgebied, op 4,5 kilometer afstand van het strand. In deze rustige omgeving, midden in de natuur vindt u onze trots: Hotel & Chateau Marquette. Wat ooit bekend stond als ‘Huys tot Heemskerck’ doopten wij om tot culinair hotel en restaurant. Wanneer komt u genieten van de specialiteiten van onze chefs of koninklijk overnachten in ons nederige stulpje?

Een sprookjesachtig kasteel in Heemskerk voor diverse gelegenheden
Of u nu op zoek bent naar een locatie waar u uitgebreid kunt lunchen of dineren, luxe en comfortabel kunt vergaderen of een prachtige bruiloft kunt organiseren: ons kasteel in Heemskerk biedt de perfecte locatie voor diverse gelegenheden. Organiseert u een complete bruiloft of een ander groot feest? Dan kunt u voor uw gasten en uzelf het verblijf compleet maken met het boeken van een overnachting. Ons kasteel in Heemskerk beschikt namelijk over 65 mooie, luxe hotelkamers, waar u heerlijk in wegdroomt en geniet van een adembenemend uitzicht. Voor welke gelegenheid u ons hotel en chateau ook bezoekt: wij verwelkomen u in een ongedwongen, gastvrije sfeer, waar u oprecht gastheerschap ervaart.

WOARST delicatessenwinkel

De lekkerste winkel van Arnhem?

Sinds 2016 zijn wij met onze Italiaanse delicatessenwinkel gevestigd in de binnenstad van Arnhem. Waar je ruim 1000 producten vindt die direct uit Italië komen. Natuurlijk hebben we vele soorten pasta’s en wijnen, maar zelf zijn we echt trots op onze cantucci’s. Die worden namelijk hand vervaardigd in Florence en als we ze op maandag bestellen, dan hebben we ze dinsdag of woensdag in huis!

Mensen weten ons goed te vinden want ons uitgebreide assortiment  vind je namelijk in de wijde omgeving van Gelderland nergens anders. Men komt speciaal naar de winkel voor onze balsamico’s uit Modena, onze 100% biologische olijfolie uit Puglia en heerlijke borrelplanken maar ook voor onze verse koffie en lunchbroodjes to go. Behalve de wijnen zijn al onze producten ook te bestellen in onze webshop.

Vooral de echte Ottolenghi fans kunnen daar hun favorieten vinden. Ondernemen in dit aantrekkelijke pand, in één van de ‘7 Straatjes’ van Arnhem, is een feest vanwege de fijne connectie met onze collega ondernemers. Bovendien staat de Bentinckstraat als 2e op de lijst van meest gastvrije straten in Arnhem, waarmee wij goed op de kaart zijn gezet.

Stap op je fiets en kom gewoon een keer langs!

Van der Schaaf Bouw B.V.

Wanneer u een keuken, badkamer of toilet lange tijd gebruikt, kan het zijn dat deze toe is aan verbouw of renovatie. Verbouw en renovatie biedt veel mogelijkheden, voor zowel op kleine als op grote schaal.

Bent u uitgekeken op uw huidige keuken, badkamer of toilet of wilt u deze graag laten verbouwen of renoveren? Wij maken, samen met u, een plan om uw keuken, badkamer of toilet te verbouwen of te renoveren, afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in uw woning.

Groen 2 Wielers

Na meer dan 20 jaar ervaring in de rijwielbranche opent Marco Groen in maart 2007 zijn eigen winkel op het Winkelcentrum Hoog Zandveld nummer 28 te Nieuwegein.

Als in 2010 het hoekpand op nummer  24 vrij komt, verhuist de winkel naar de hoek van het winkelcentrum.

Naast de aanschaf van een nieuwe of een goede gebruikte fiets kunt u ook terecht voor alle voorkomende reparaties aan alle merken fietsen en elektrische fietsen. 

PM&S

Pipeline Maintenance Services B.V.

HELP ONS DOEL TE HALEN EN DONEER!

Scan of klik op de QR-code.


Hiermee ondersteunt u Team Forza. De opbrengsten komen ten goede aan het doel van 2021.

Scroll to Top